NIEUW: FRIGG spenen!

FRIGG Classic FRIGG Daisy FRIGG Color FRIGG natuurrubber FRIGG Siliconen FRIGG Later Speentjes & zo

Yes, het nieuwste Deense spenenmerk FRIGG is gelanceerd en een groot aanbod FRIGG spenen zijn nu verkrijgbaar bij Speentjes & zo!

FRIGG

In de Noorse mythologie wordt de godin Frigg geassocieerd met inzicht en wijsheid, dus het is geen wonder dat zij de godin van het moederschap is. Een liefdevolle, verzorgende godin die haar kinderen koesterden en hen koste wat het kost beschermde.

Geïnspireerd door de verhalen en de elegantie van Scandinavisch design, is het merk FRIGG opgericht. Een lijn met in Denemarken gemaakte baby producten, die stijlvol en naadloos aansluiten bij ons dagelijks leven. Alle producten zijn ontworpen met veiligheid en schoonheid in gedachten. De producten zijn ontworpen en gemaakt met strakke lijnen, warme kleuren en niet giftige materialen.

Varianten

De FRIGG speentjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten

  • Classic: een minimalistische design met een uitwaartse bolling om de speen van jouw baby’s huid af te houden, met daarin 2 luchtgaatjes en een veiligheidshendel om je baby veilig te houden
  • Daisy: heeft een geschulpt randje waardoor de speen op een bloem lijkt. Daarnaast kent de daisy dezelfde (veiligheids)kenmerken als de Classic Variant
  • Color: lijkt op de classic speen, alleen dan heeft de speen, het veiligheidshendeltje en het tussenstukje alle drie een andere kleur

De speentjes zijn verkrijgbaar in een FRIGG latex speentje (natuurrubber) of een FRIGG siliconen speentje. Beide hebben uiteraard voor- en nadelen. Hierover volgen binnenkort aparte blogs. Ben je toch al nieuwsgierig naar de voor- en nadelen van de verschillende speentjes? Stuur mij een berichtje op Instagram of Facebook en ik vertel je er meer over!

Maten

De FRIGG speentjes zijn verkrijgbaar in 2 maten:

  • Maat 1: 0 -6 maanden
  • Maat 2: 6-18 maanden

4 reden waarom jij de FRIGG spenen moet kopen!

1. One of a kind

FRIGG is 100% gemaakt in Denemerk en voldoet aan de strenge EN1400 + A2 test

2. Safety first

Iedere FRIGG speen is geproduceerd met een stretch en vacuüm test

3. Not one for all

FRIGG spenen zijn er in verschillende uitvoeringen: Classic, Daisy en Color. Daarnaast zijn de speentjes verkrijgbaar met een latex (natuurrubber) of siliconen speen.

4. Find a favorite

FRIGG spenen komen in tientallen prachtige kleuren en in verschillende varianten.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe items? Volg mij dan op Instagram of Facebook !

De waardering van www.speentjesenzo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 127 reviews.