Speentjes & zo members club: word lid en profiteer van leuke aanbiedingen!

Word lid van de Speentjes & zo members club en profiteer altijd van korting en de nieuwste musthaves

Yes, ik heb wat nieuws voor je in petto! Vanaf nu kun je via Facebook lid worden van de Speentjes & zo members club! Waarom zou je dat doen? Omdat je dan altijd korting krijgt én als eerste op de hoogte bent van nieuwe items die ik binnen ga krijgen.

Word lid van de Speentjes & zo members club om altijd korting te krijgen!

Word jij member? Via de Facebook Groep Speentjes & zo members club krijg jij al-tijd korting op de FRIGG baby speentjes. Maar niet alleen op de speentjes, ook op alle andere items die je in de webshop vind. Denk aan de bijtspeeltjes van Mushie. In de groep leg ik aan je uit hoe je aan deze korting komt.

Blijf op de hoogte van de nieuwste items

Met regelmaat krijg ik nieuwe items binnen. Sommige items zijn zo populair, dat ze zo de webshop uit zijn gevlogen. Om dat te voorkomen kun je lid worden van de Facebook groep. Ik laat in de groep weten welke producten ik verwacht en vanaf wanneer je deze kunt bestellen. Zo grijp je nooit meer mis, dat wil je toch!

Deel de Speentjes & zo members club met je vrienden

Jij wil natuurlijk profiteren van een leuke korting en op de hoogte blijven van de nieuwste musthaves, maar jouw vrienden ongetwijfeld ook. Nodig jouw vrienden ook uit voor de groep. Als je samen leuke dingen spot, kun je ze eventueel ook samen bestellen. Dubbel uitpakplezier zodra je de items binnen krijgt dus.

Welke FRIGG speentjes verkoopt Speentjes & zo?

Speentjes & zo verkoopt op dit moment speentjes van het mooie Deense merk FRIGG. Je kunt de mooie FRIGG Speentjes kopen in drie verschillende designs:

  • Classic: een minimalistische design met een uitwaartse bolling om de speen van jouw baby’s huid af te houden, met daarin 2 luchtgaatjes en een veiligheidshendel om je baby veilig te houden
  • Daisy: heeft een geschulpt randje waardoor de speen op een bloem lijkt. Daarnaast kent de daisy dezelfde (veiligheids)kenmerken als de Classic Variant
  • Color: lijkt op de classic speen, alleen dan heeft de speen, het veiligheidshendeltje en het tussenstukje alle drie een andere kleur

De speentjes zijn verkrijgbaar in een FRIGG latex speentje (natuurrubber) of een FRIGG siliconen speentje. Beide hebben uiteraard voor- en nadelen. Hierover volgen binnenkort aparte blogs. Ben je toch al nieuwsgierig naar de voor- en nadelen van de verschillende speentjes? Stuur mij een berichtje op Instagram of Facebook en ik vertel je er meer over!

De waardering van www.speentjesenzo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 127 reviews.