Speentjes & zo is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur Approved Speentjes & zo

Sinds 28-06-2021 is Speentjes & zo door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Speentjes & zo voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

Ik draag met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Speentjes & zo onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Speentjes & zo te kopen.

Webwinkels met hart voor de zaak zijn lid van hét webwinkelkeurmerk en reviewsysteem van WebwinkelKeur. Bij de leden van WebwinkelKeur kun je met een gerust gevoel online winkelen. Zij belonen goed ondernemerschap door de prestaties van webshops inzichtelijk te maken.

De keuring door WebwinkelKeur wordt uitgevoerd op meerdere punten. Zo moet informatie over producten duidelijk zijn, net zoals de prijs, btw en verzendkosten. Niet alleen de producten en bijbehorende informatie zijn belangrijk. WebwinkelKeur heeft als vereiste dat klantinformatie en juridische documenten kloppen. Denk onder andere aan de algemene voorwaarden, het privacybeleid en informatie over retourneren.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe items? Volg mij dan op Instagram of Facebook !

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

 

De waardering van www.speentjesenzo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 127 reviews.